Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - vše
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Vítězné práce v soutěži Ekofór byly vyhlášeny

5. 9. 2006 - PRAHA [Hnutí Brontosaurus / Econnect]

-foto-
-foto-
V sobotu 2.9. 2006 byli na festivalu Mohelnický dostavník slavnostně vyhlášeni vítězové 3. ročníku soutěže Ekofór. Vítěžové ve třech věkových kategoriích byly voleni odbornou porotou a veřejností a získali ceny v podobě zájezdů a her. Podle pořadatelů se soutěž setkává s velkým zájmem autorů i návštěníků výstav.

Na prvním místě odborné poroty se umístili: v kategorii Ještěrka Nikolka Vávrová (10 Let) z Husince, v kategorii Veleještěr pan Břetislav Kovařík (56 let) z Hradce Králové a v kategorii Lochneska pak Karolína Kozlovská (25 let) z Hradce Králové. Laické veřejnosti se pak nejvíce líbily vtipy Terezy Janíkové (13 let) z Brna v kategorii Ještěrka, Jiřího Charváta (22 let) z České Lípy v kategorii Veleještěr a Karolíny Kozlovské v kategorii Lochneska.

Vítězové a další umístění byli odměněni hmotnými cenami, hlavními cenami pro vítěze byly tři poznávací zájezdy věnované do soutěže cestovní kanceláří Kudrna a tři populární hry věnované firmou Albi. Cenu získal i jeden vylosovaný z řad veřejnosti, který se zúčastnil hlasování o soutěžních vtipech.

Cílem soutěže je především zvýšit zájem veřejnosti o naše společné životní prostředí, ale lze z ní také vyhodnotit, jak lidé vnímají stav životního prostředí v určitém věku. Zvlášť cenné jsou v tomto směru práce dětí. „Soutěž Ekofór se setkává s velkým zájmem nejen autorů, ale hlavně návštěvníků výstav.Ty se snažíme dostat tam, kde se lidé nejvíce přes léto pohybují a to jsou hudební festivaly“ doplňuje Martin Perlík, hlavní pořadatel Ekofóru.

Hnutí Brontosaurus soutěží Ekofór rozšiřuje náplň své činnosti, kterou je zejména pořádání akcí k ochraně přírody a kulturních památek a ekologická výchova, a nabízí tak široké spektrum zapojení pro ty, kteří nechtějí být lhostejní ke svému životnímu prostředí a jsou ochotni nezištně pracovat.




1. místo Kategorie Ještěrka: Nikola Vávrová, 10 let, Husinec



1. místo Kategorie Veleještěr: Břetislav Kovařík, Hradec Králové



1. místo Kategorie Lochneska: Karolína Kozlovská, Hradec Králové;

Detail tabule z této fotografie najdete v pravé horní části článku




-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz