Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - lidská práva
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > komentáře
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Bude se soutěžit o Zlatou divadelní žábu

5. 2. 2007 -, Econnect / Žába na prameni

O tom, že feminismus není bubák, že rovné šance mají mít všichni a všechny, že gender není sprosté slovo, že stereotypy jsou pozitivní i negativní, že předsudky jsou manipulativní, a že nejlépe by nám bylo, kdybychom mohli být jednoduše všichni sami sebou. Taková bude soutěž na téma rovné příležitosti žen a mužů v životě, v práci, ve škole, doma, kterou vyhlašuje sdružení Žába na prameni.

Kdo se může zúčastnit? Do soutěže může svou původní divadelní hru přihlásit jakýkoliv autor či autorka píšící česky nebo slovensky, kteří si vyzvednou přihlášku a informace u vyhlašujícího sdružení na e-mailové adrese dana@zabanaprameni.cz nejpozději do 30. května tohoto roku.

Uzávěrka soutěže je 30. června. Hry bude posuzovat porota jmenovaná Žábou na prameni a Divadelní a literární agenturou Dilia, která je jedním z partnerů soutěže. Výherci a výherkyně soutěže převezmou ceny při slavnostním večeru v prosinci 2007.

První tři získají finanční ocenění – patnáct, deset a pět tisíc korun. První tři oceněné texty budou navíc představeny formou autorského čtení například na akcích organizovaných Žábou na prameni, v Rádiu 1 nebo Českém rozhlase.

Vítězným autorům navíc agentura Dilia nabídne své agentážní služby. Vítězný text bude zařazen do projektu 8@8, v rámci něhož Divadlo LETÍ ve spolupráci s agenturou Dilia představuje formou scénických čtení současné české a zahraniční hry. Pět nejlepších her bude publikováno také na webových stránkách Žáby na prameni na www.zabanaprameni.cz.

DISKUSE - KOMENTÁŘE:

Související odkazy
Žába na prameni

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz