Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - lidská práva
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > komentáře
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

V Otrokovicích budou na jarmarku k mání výrobky chráněné dílny

3. 12. 2007 -, Econnect / Naděje

Blíží se vánoční čas a otrokovická pobočka občanského sdružení Naděje připravuje další ze svých již tradičních programů – Vánoční jarmark, veřejností každoročně vyhledávaný a kladně hodnocený. Klienti domova pro osoby se zdravotním postižením se na něj těší a ve čtvrtek 13. prosince od 14 do 18 hodin návštěvníky přivítají v zahradě vůní linoucí se od stánků s občerstvením, slibují pořadatelé.

Hosté mohou ochutnat pečená jablíčka s medem a ořechy, medové perníčky, vánoční cukroví mnoha druhů, buřty a steaky, ovocný punč, horkou medovinu, grog, svařené víno, čokoládu se šlehačkou a jiné dobroty. Vybrat si mohou také vánoční dárky a dekorační předměty.

Klienti domova připravili ve své terapeutické dílně k prodeji adventní věnce, aromatické svíčky z včelího vosku, parafinové i gelové svíce, keramické ozdoby, suchou vazbu, polštářky, ubrusy a svícínky. Výtěžek z prodeje výrobků bude využit ve prospěch uživatelů Domu Naděje Otrokovice.

Cílem občanského sdružení Naděje, které domov pro osoby se zdravotním postižením provozuje, má za cíl vybudování a provozování sítě služeb lidem v nouzi na křesťanských principech. Ve svých zařízeních i mimo ně poskytuje Naděje jako svou hlavní činnost pomoc duchovní, morální, sociální, zdravotní, lékařskou, hygienickou, stravovací, ubytovací, hmotnou, právní, poradenskou, osvětovou, vzdělávací i výchovnou, včetně doplňkových služeb. Své služby zaměřuje zejména na lidi osamělé, zdravotně postižené, společensky vyloučené nebo jinak znevýhodněné.

Otrokovická pobočka Naděje nabízí celoroční péči o děti a mládež s mentálním a tělesným postižením, pro ně a také pro dospělé i týdenní a denní péči. Domov slouží zároveň jako denní stacionář pro otrokovické děti a mládež, které zde tráví část dne a většina se zapojuje do aktivit chráněné dílny.


DISKUSE - KOMENTÁŘE:

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz