Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - lidská práva
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > komentáře
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Stejná šance chce ocenit společensky zodpovědné podnikatele

10. 3. 2008 - Adéla Kosourová, DiS., Econnect/Agapo

„Stejná šance - Zaměstnavatel roku 2008“ se přehoupla do druhé poloviny svých nominací. Ještě do 28. března 2008 máte možnost navrhnout zaměstnavatele, o kterém si myslíte, že by si veřejné ohodnocení za svůj přínos společnosti zasloužil. Nominovat zaměstnavatele může kdokoli ze široké veřejnosti vyplněním nominačního listu, který je dostupný na portálech www.stejnasance.cz nebo na www.agapo.cz.

Soutěž o nejlepšího zaměstnavatele Stejná šance - zaměstnavatel roku 2008 odstartovalo 4. února 2008 v jihomoravském kraji občanské sdružení AGAPO ve spolupráci s občanským sdružení Rytmus. Základní podmínkou nominace do soutěže je zaměstnání člověka se znevýhodněním na otevřeném trhu práce, tedy mimo chráněné prostředí. Nominovány proto nemohou být chráněné dílny či firmy zaměstnávající více než 50% lidí se zdravotním postižením.

Cílem soutěže je ocenit ty zaměstnavatele, kteří lidem se znevýhodněním dávají na pracovním trhu stejnou šanci jako ostatním a tím aktivně přispívají k jejich začleňování do společnosti. Stejná šance probíhá v krajích Jihočeském, Jihomoravském, Zlínském, Pardubickém, Plzeňském, Libereckém, Ústeckém, Středočeském a v kraji Hlavního města Praha, pod záštitou Dr. Ing. Jaromíra Drábka, prezidenta Hospodářské komory ČR. Vítězové krajských kol postoupí do druhého národního kola, které proběhne v květnu 2008 v Praze.

Bližší informace o soutěži Vám sdělí Mgr. M. Bromová, Rytmus, Bruselská 16, 120 00 Praha 2, tel. čísle 224 251 610, martina.bromova@rytmus.org nebo pracovníci občanského sdružení AGAPO, Cejl 68, Brno, tel.: 541 210 549, 608 605 240, emailová adresa: info@agapo.cz.

DISKUSE - KOMENTÁŘE:

Související odkazy
Stejná šance
Sdružení Rytmus

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz