Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - lidská práva
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > komentáře
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Jubilejní 10. ročník Bambiriády zastupuje na Vysočině město Třebíč

21. 5. 2008 -, Econnect

Jubilejní 10. ročník Bambiriády se letos uskuteční v celkem 28 městech v termínu 22. – 25. května. Jubilejní 10. ročník proběhne pod mottem: „Nestůj, pojď se přidat! Máš právo mít kamarády.“ Bambiriáda je určena pro všechny děti, které se chtějí něco nového naučit, vyzkoušet si nějakou zajímavou aktivitu, zahrát hry. Ve všech zúčastněných městech je Bambiriády zdarma. Na Vysočině hostí jubilejní 10. ročník Bambiriády město Třebíč.

Bambiriáda je každoročně největší přehlídkou činnosti sdružení dětí a mládeže a středisek volného času. Místním koordinátorem Bambiriády v Třebíči je občanské sdružení KADET a celá akce se uskuteční 23. – 24. května na Podzámecké nivě. Třebíč je jediným městem, které při jubilejním ročníku bude na Vysočině celostátní Bambiriádu zastupovat a prezentovat. Ve dvou dnech nabídne Bambiriáda v Třebíči opravdu bohatý a pestrý program.

„V pátek 23. května čeká především na žáky škol a to nejen těch z třebíčského okresu prezentace dětských organizací a školských zařízení Třebíčska, armády ČR, městské policie nebo hasičů. Po oba dny konání akce bude otevřené lanové centrum, připraveny jízdy na koních a plavby po řece Jihlavě. Celý program v pátek zahájí krajský hejtman a reprezentant v běhu na lyžích Martin Koukal, který absolvuje i autogramiádu,“ uvádí pořadatel Bambiriády v Třebíči Martin Kříž.

Pro účastníky je připravena celá řada zajímavých aktivit, každý kdo přijde, určitě si nějakou vybere. Mnohé soutěže a atrakce budou za zajímavé ceny – například vstup zdarma do Třebíčského Muzea Vysočiny či do ZOO Jihlava. Všichni, kdo budou mít zájem, si také mohou prohlédnout nabídku dětských organizací na Vysočině a následně zamířit do nejbližší klubovny či domu dětí. V pátek 23. května se uskuteční také koncert skupiny Děda Mládek Illegal Band. Po oba dny lze zdarma vystoupit na městskou věž nebo se zúčastnit orientačního závodu po židovském městě.

DISKUSE - KOMENTÁŘE:

Související odkazy
Bambiriáda Třebíč

O Autorech

Miroslav Pořízek

Autor je externím redaktorem Econnectu.

KORMIDLO - katalog odkazů občanské společnosti

www.kormidlo.cz * Lidská práva * Sociální rozvoj a pomoc * Životní prostředí * Globalizace a udržitelný rozvoj * Kultura * Lidé a společnost * Neziskový sektor
www.kormidlo.cz

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz