Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - internet
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Na koncert Radiohead 23. srpna jeďte na kole

4. 8. 2009 - PRAHA [Econnect]

Jak se nejlépe dopravit na koncert Radiohead 23. srpna na pražském Výstavišti v Holešovicích? Ne autem, ale na kole! Organizátoři vystoupení ve spolupráci s iniciativou Auto*Mat připravili několik novinek, které cyklistům z Prahy i okolí zpříjemní cestu na místo konání.

1) na Výstavišti bude připravena hlídaná úschovna kol s kapacitou stovek stojanů. Bicykly bude možné uschovat za poplatek 50 Kč a po koncertě bezpečně vyzvednout.
2) v den koncertu mezi 16.15 – 17.00 proběhne speciální cyklojízda na Radiohead s místem srazu U Sovových mlýnů a cílem na Výstavišti.
3) iniciativa Auto*Mat na svých stránkách http://radiohead.prahounakole.cz ukáže nejlepší trasy na koncert pro cyklisty ze všech možných stran. „Nechte tedy auto doma, jeďte na Radiohead na kole!“. Více informací na www.charm-music.cz a http://radiohead.prahounakole.cz, kde bude možné místo v úschovně i rezervovat předem.

Radiohead, jedna z nejvýznamnějších a nejslavnějších kapel současné světové hudby, přijede 23. srpna vůbec poprvé do České republiky. Vystoupí pod širým nebem v areálu Výstaviště v Praze-Holešovicích. Těžko si představit zásadnější kapelu, která by se dosud tuzemským pódiím vyhýbala – prodali přes 30 miliónů alb, jsou milováni kritikou i diváky za svoje hudební novátorství a postoje, jsou držitelé mnoha prestižních cen a nominací od Grammy přes BRIT Awards až po ceny MTV. Do České republiky přijíždí tato pětičlenná formace včele s Thomem Yorkem jako čerství držitelé Grammy v kategorii „Nejlepší alternativní album“ za desku „In Rainbows“.

Jako předkapela vystoupí elektronický audiovizuální projekt Moderat z Berlína. Formaci si vybral sám Thom Yorke, frontman Radiohead. Moderat tvoří hudebník, který je na německé scéně známý pod jménem Apparat, hudební duo Modeselektor (Gernot Bronsert a Sebastian Szary) a designové studio Pfadfinderei. Více informací na www.charm-music.cz.

Cyklojízda na Radiohead

Shromáždění: Park Kampa (15.00-16.15)
Trasa: (start 16.15) U Sovových mlýnů, Na Kampě, U Lužického semináře, Kosárkovo nábřeží, Čechův most, Na Františku, Ke Štvanici, Hlávkův most, Bubenečská, Veletržní, Dukelských hrdinů. Místo zakončení: Výstaviště, Radiohead, Praha 7 (17.00 hodin). Trasa: http://www.bikemap.net/route/253928

Bezpečné parkování kol. Úschovna na koncertě

Organizátoři berou kola vážně. Na Výstavišti bude připravena bezpečná hlídaná úschovna kol s kapacitou stovek stojanů. Kolo odevzdáte oproti žetonům pořadatelské službě a po koncertě bezpečně vyzvednete. Nikdo cizí se k vašemu kolu nedostane. Parkoviště kol s takovou kapacitou a mírou bezpečnosti je novinkou v ČR. Jestliže chcete mít své místo pro kolo jisté, rezervujte si stojan na http://radiohead.prahounakole.cz. Poplatek bude 50 Kč.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

PODPOŘTE Econnect

Myslíte si, že je naše práce užitečná? Dejte o nás vědět a umístěte na své stránky ZPRÁVY z Econnectu, nebo BANNER či IKONU Econnectu.
Více v sekci o Econnectu
Econnect - portál občanského sektoru

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz