Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Zpravodajství
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
-
- - - - - - - - -
- -
-
Zpravodajství ze VŠECH oblastí Životní prostředí Lidská práva Sociální oblast Gender Regionální rozvoj Kultura Občanský sektor Internet
- -
Zpravodajství - sociální oblast
zpravodajstvi.ecn.cz > zpravodajství > zprávy
-
-

 zprávy

 komentáře

 tiskové zprávy

 témata

 multimedia

Dobročinná aukce vynesla do pátečního poledne pro Haiti přes půl milionu

12. 3. 2010 - PRAHA [Econnect]

Největší zájem veřejnosti vzbudila kresba tuší věnovaná Viktorem Preissem nebo portrét zpěvačky Marty Kubišové. U obou předmětů vrostla jejich cena až na čtyřnásobek. S nečekaným úspěchem se setkal také obraz namalovaný přímo pro ProHaiti.cz herečkou Chantal Poullain či hokejka trenéra národního týmu Vladimíra Růžičky.

„Protože aukce vzbudila velký zájem veřejnosti, rozhodli jsme se u něterých položek aukci prodloužit až do neděle 21. března. Abychom rozšířili možnost zúčastnit se aukce pro co nejvíc lidí, budou začínat tyto položky na vyvolávací částce jedné koruny,“ říká ředitel a autor projektu Martin Čáslavka.

Lidé z řad nejširší veřejnosti tak budou mít možnost získat třeba raketu Jiřího Korna, kytaru Borise Hybnera, kresbu Františka Skály, šaty z Miss World Andrey Verešové, róbu Heleny Vondráčkové, koncertní šaty Dagmar Peckové, polštář navržený Josefem Klírem přímo pro aukci ProHaiti.cz. Desítky dalších osobností se vzdaly něčeho, co pro ně bylo důležité, aby pomohli potřebným. Od herců a hereček, zpěváků a zpěvaček, moderátorů a moderátorek přes hudebníky, malíře, fotografy, návrháře až po sportovce a sportovkyně a novináře se ve spolupráci s tvůrčí skupinou EMA a humanitární organizací ADRA rozhodly netradiční cestou pomoci Haiti.

Do jedinečného projektu, který v historii české humanitární pomoci nemá obdoby, se může zapojit každý jako soutěžící. Registrací na webové stránce ProHaiti.cz a účastí v dražbě předmětu osobnosti, kterou si vybere, přispěje účastník aukce na rozvojový projekt, který bude humanitární organizace ADRA realizovat na zemětřesením zničeném Haiti.


-red-

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Související odkazy

O Autorech

-red-

(Článek je redakčně upravenou tiskovou zprávou některé z nevládních organizací. Jméno organizace uvádíme v záhlaví zprávy.)

Informační partneři Econnectu pro sociální oblast

Infoposel
Infoposel
Romano Vodi
Romano Vodi - informační portál provozovaný sdružením Romea

Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz